Wieee!! Byxorna är slappa(re)!!

Onsdag... Tog min morgonpromenad innan frukost, det börjar gå bättre. YEAY! Och även att jag vet att man inte blir lycklig av att just vara smal, så är målet just nu att bli av med ett antal kilon. Egentligen är det väl att jobba med det mentala också, men det gör jag ju hela tiden.
Idag vet man ju att det är sååå viktigt med självkänsla. När jag växte upp var det inte lika stort, nej, jag är inte så gammal, men det har uppmärksammats mycket mer. Nu vet man att för att må bra måste man tänka på både den fysiska som psykiska och mentala hälsan. 
Jag gör det genom promenader, träffa mina underbara vänner och göra det jag tycker om. Sjunger massor! Hur gör ni?
 
 
MEN, iallafall. Idag när jag var på väg ner till stan så kände jag att byxorna inte sitter lika tajt längre. Visst, de töjs ju lite när man använder dom, men jag säger att det är för att jag blivit lite mindre över akterdel och lår. Wohoo!!
 
 
Jag spenderade en stund var idag med massa favoritbarn. Började med söta tulla. "Liiiiiiiinda!! E duuuu?" hihihihi Hon är så sööööt!!! Var uppe hos grannarna en stund på eftermiddagen där minstingen berättade nåt för mig på sitt egna lilla språk (han är bara 10 månader) och när hans mamma ville ta honom "skällde" han ut henne. hahahaha var såååååå kul! hahahaha
 
 
Älskar verkligen de härliga färgerna på höstens kläder! Denna tröjan hittade jag på Lindex och blev kär direkt!
Senapsgult, vinrött, grått....underbara färger!
 
Behöver jag egentligen säga så mycket om den här bilden! Såg den i ett träd på väg hem från stan idag! Helt klart bäst!!!
 
Blev riktigt glad idag när jag kom hem från grannen.....maxi hade både städat sitt rum och dammsugit vardagsrummet, hallen och köket. Blev så glad och tacksam <3