Boosta mig själv

Jag tror på att boosta mig själv. Det kan vara att ge mig själv en komplimang. Kan vara att ägna mig lite extra tid, som att gå och sätta mig ensam på ett café. Eller med andra. Beror på vilket humör jag är på. Men att sitta ensam på café är en av mina favoritaktiviteter. Bara sitta där med en bok, lyssna på pianomusik i lurarna eller varför inte lyssna på andra människor och deras, ibland väldigt komiska konversationer. Att bara sitta där utan att känna nån tidspress är det bästa. Inte precis innan jag måste ta bussen till jobbet, känner mig bara stressad då.
 
Ska börja boosta mig själv lite varje kväll. Idag var det att åka upp till min underbara Ida. Där blev jag kärleksbombad av både henne, hennes lilla Mila (min älskade Tulla) och sen jättebebisen; rottweilern Kinza. Hon tror dock att hon är en liten chiuaua! hahaha denna "lilla" knähund! ❤
 
 
 
 
Var riktigt vackert ute....men iiiihhh så kallt! Då kommer det, vad kan jag ändra eller förbättre på imorrn från denna dagen; gå ner till stan istället för att ta bussen,  fastän det känns som att tårna ska trilla av i kylan.
 
Idag är jag tacksam för att jag fick träffa min älskade Tulla. Hon som sa att hon var blyg, träffas inte så ofta som vi vill längre, men som pladdrade på och busade som alltid. hihihihi Underbara lilla flicka.... Hon vira mig runt lillfingret första gången jag höll henne i min famn, då var hon tre dagar. <3
 
 
 
 I denna tidningen hitta jag lite som jag ska testa. "5 sätt att kärleksboosta dig själv"
* Uppskatta din kropp idag.
Vet att jag skrev om detta innan i veckan och jag hoppas hon som hade funderingar om just detta läser mitt inlägg idag.
Det handlar om att uppskatta sin kropp, förmågan att röra sig, träna, njuta av göd mat.
Vi tar våran kropp för given... väldigt ofta. Stressar, äter för mycket socker, dricker kaffe (skulle jag aldrig ta bort) och alkohol, sitter still, kompensationstränar för lasterna och tänker inte alltid de snällaste tankar om spegelbilden.
Hur kommer det sig att man ofta ska bli sjuk innan man uppskattar sin kropp? Så är det för mig iallafall, räcker med en rejäl förkylning där orken är helt väck. Då kommer tankarna; när jag är frisk ska jag t.ex. börja träna mer.
Helt sjukt att det ska behöva gå så långt.
De står att man istället för att tänka massa negativa tankar om en själv ska man istället tänka; Just idag är jag faktiskt yngre än jag nånsin kommer att vara i mitt liv - så varför ödsla en enda minut på att inte uppskatta min fantastiska kropp just precis nu?
 
Ja, varför? Själv är jag väldigt stolt över mig själv över att jag är så stark som jag är. Att jag lyckats gå ner nästan 8 kilo utan att behöva ansträna mig alltför mycket. Jag är stolt över att jag är den jag är. Mycket tacksam för de människor jag har valt att behålla i mitt liv.
 
 
 
 
 
 Nu ska jag dricka upp mitt te sen kallar sängen. Tidig morgon med tvätt och sen jobb på bästa arbetsplatsen. ;)
 
Natti natti, puss och kram